Sammenlign Priser Og Spar Mange Penge

Sammenlign priser og spar mange penge allerede i dag. Få mere for dine hårdttjente penge, ved at sammenligne priser. Vi har sammenlignet hverdagsprodukter

Sammenlign Priser Og Spar Mange Penge

Sammenlign priser og vind i hverdagen! Det er altid smart, at sammenligne priser og produkter, da der er mange penge at spare.
Nogen gange kan man få langt mere for 5 kroner ekstra, hvorfor det som oftest er en god ide og sammenligne priser.
Vi her på Online-Lån.dk har valgt og hjælpe jer med og optimere jeres privatøkonomi, ved og sammenligne mange af de gængse priser  på gængse hverdagsprodukter, som langt de fleste danskere brugere nu om dage. Hvad enten du skal have sikret dig med en fagforening, pension eller forsikring eller skal have sparet lidt ekstra penge på husholdningen iform af billigere bredbånd, mobilabonnement eller tv-pakker – ja så er du kommet det helt rette sted hen.

Det er altid en god ide, at sammenligne priser inden du køber noget. Er det billigere og købe I butikken eller online? måske kan jeg få noget mængde rabat hvis jeg kan købe til flere og så videre – et køb er aldrig bare et køb, selv din mælk kan du hurtigt spare over 200 kr på om året ved, at købe dem det rigtige sted? Har du tænkt over det? Tillæg så alle dine hverdags indkøb og så videre, jå så har du måske hurtigt sparet 3.000 kr. På et år – og så har det måske ikke været så dumt, at bruge lidt tid på at sammenligne om Rema1000 nu var billigere en SuperBrugsen eller lignende.

Måder at spare penge på:

 1. Lev efter et budget
 2. Lav altid en shoppingliste når du handler
 3. Handel aldrig på tom mave
 4. Sammenlign priser før du handler
 5. Brug kontanter I stedet for kort

 

 1. Lev efter et budget

  Hvis du lever efter et budget, lever du som oftest billigere end, hvis du bare lever fra den ene dankort transaction til den næste. Hav styr på din økonomi, det bringer der længst I livet. Dermed ikke sagt man ikke må impulskøbe eller andet, men man skal ikke gøre dette til den helt store guldmedalje!

 2. Lav altid en shoppingliste når du handler

  Inden du går ud og handler er det en god ide og have lavet sit forarbejde ordentligt, så man ikke bare står I supermarkedet og tager vare af hylden til højre og venstre – hav en strategi, og vær bevidst om, hvad du ønsker kommer med dig hjem.

 3. Handel aldrig på tom mav

  Derudover er der en uskreven tommelfingerregel der siger, aldrig gå ud og handle ind på tom mave/når du er sulten – da du altid ender med en del impulskøb og små lækerier du ikke vidste du ville have, så tag lige en rugbrødsmad inden du hopper ned I dit lokale supermarked for at handle dagens/ugens måltider – så er chancerne størst for, at du kun kommer hjem med det du ønskede på forhånd.

 4. Sammenlign priser før du handler

  Hvis du husker og sammenligne priser hjemmefra, eller ser et par sko ude I byen du kan lide – kan du hurtigt spare 10-20%, ved lige, at gå hjem og sammenlign priserne på produktet online før du beslutter dig for, hvor du vil købe dem.

 5. Brug kontanter I stedet for kort

  Vores bedste råd til og overholde sine budgetter og generelt bruge færre penge er ved, at betale med kontanter frem for dankort. Vores hjerne fange desværre ikke så let at vi burger penge, når det ikke er nogen vi skal af med fysisk.
  Dertil kan det også siges, at går du ud en dag kun med kontanter på dig – så kan du ikke bruge mere end det du har medbragt, føler du alligevel du skal købe noget der koster mere end det medbragte – ja, så skal du gå hele vejen hjem igen, for at hente dit kort/flere penge – og på den måde når du og overveje om det reelt set er det værd og købe dette produkt, eller det blov var en impuls ide.

A-kasser og Fagforeninger – Sammenlign nu og stå bedre

Få et godt overblik over de danske a-kasser og fagforeninger, I vores pristjek på denne front.
Vi får dækket områder som, hvor længe skal du være medlem for at være dækket, er der juridisk bistand inkluderet Ifbm en fyring og mange andre gode punkter.

Lige på denne front er det ikke altid bedst at spare, men finde den pakke man helst ønsker. Alt afhængig om hvor udsat man er for at miste sit arbejde.

Vi har sammenlignet alle de store fagforeniner, og deres dertilhørende akasser, så du let kan vælge, at være medlem I den rigtige.
HUSK. Vi I Danmark har frit fagforeningsvalg – dog vil der på de fleste større arbejdspladser være lavet en overenskomst med en given fagforening, som størstedelen af dine kollegær er medlem af.

OVERSIGT OVER DANSKE FAGFORENINGER

Bredbånd – Sammenlign de danske bredbåndsudbydere og få hurtigst internet til prisen

Har du byens hurtigste bredbåndsforbindelse? Der kommer flere og flere internetudbydere på markedet, og vi besluttede os for at sammenligne markedet, for at give brugerne det mest gennemsigtige marked.
Hvad enten du er til lynhurtig bredbånd eller bare alm prisbesparelser – så snyd ikke dig selv for vores sammenligningsoversigt!

OVERSIGT OVER DANSKE BREDBÅNDSUDBYDERE

Du kan også tjekke din nuværende internethastighed lige her

Forsikring – Er du dækket ordentligt ind? Sammenlign nu

Er du forsikret for det du skal forsikres mod?
Er du dækket godt nok ind hvis du kommer ud for en ulykke?
vi har sammenlignet de danske forsikringsselskaber, for og danne os et overblik over, hvem der tilbyder hvad, men også hvem udbetaler til tiden, og hvem operer med mindst selvrisiko på de forskellige forsikringspolicer.

OVERSIGT OVER DANSKE FORSIKRINGSSELSKABER

Måltidskasser – Spar penge og tid på din aftensmad

Skal det være nemt og enkelt?
Ja, hvorfor så ikke bestille måltidskasser til hele familien.
Måltidskasser kommer I flere afarter både dem der blot skal varmes I microbølgeovnen, og dem hvor ingredienserne kommer med en opskrift, doseret og klar til og røre sammen.
Da dansken gennem årene har faæt mere og mere travlt, og mindre tid derhjemme om aftenen – er det blevet populært og bruge lette måltidskasser til aftensmad I løbet af ugen – for at have noget mere kvalitetstid med familien.

Vi har sat os for at sammenligne aktørerne på markedet og se hvem der leverer hvor, til hvor mange og om de har nogle specielle hensyn som vegetar og glutenfri produkter.

OVERSIGT OVER DANSKE MÅLTIDSKASSER

Mobilselskaber – Sammenlign mobilselskaber, og undgå at betale for meget

Hvad er vigtigst for dig; fri tale? Gratis sms? Fri data?
Bare rolig der findes et teleselskab der passer lige præcis til dit behov. Alle danske mobilselskaber tilbyder det samme med en lille differenciering nogen gange er det blot prisen andre gange tilbyder de lidt ekstra såsom gratis spotify etc.

Det kan hurtigt være uoverskueligt og vælge mobilselskab, så vi har valgt og hjælpe dig med en oversight over danske teleselskaber, så du let kan vælge den bedste til prisen.

OVERSIGT OVER DANSKE MOBILSELSKABER

Pensionsselskaber – får du nok afkast på din opsparing?

Danske pensionsselskaber – hvem er de bedste?
Hvad du skal være opmærksom på ved pensionsselskaber I Danmark er deres sikkerhed I markedet. Du ønsker ikke et pensionsselskab der går konkurs I morgen, derudover ønsker du, at have det pensionsselskab der øger din opsparing gennemsnitligt mest pr år. Er du også forvirret og føler du sidder med håret I postkassen I denne Jungle? Frygt ej, vi har samlet en god oversight over danske pensionsselskaber for dig her.

OVERSIGT OVER DANSKE PENSIONSSELSKABER

Billige Tv-pakker – hvor får du mest TV for pengene?

I gamle dage kunne man sjældent selv vælge, hvilken tv-pakke eller hvilke kanaler man skulle have. Men I dag er dine valg langt mere frie. Få nogen som Boxer, hvor du selv vælger hvilke kanaler du får – eller vælg en tv-pakke der er billig grundet de kanaler du ønsker og ikke ønsker er inkluderet/ekskluderet I deres almindelige pakker.

Hvilke kanaler der hører med I hvilke TV-pakker afhænger som oftest af det område du bor i.
Der er hurtigt 250-600 kroner at spare om året ved og granske, hvilken TV-udbyder der passer dig bedst.

OVERSIGT OVER DANSKE TV-UDBYDERE

Streaming – hvor får du mest underholdning for pengene?

Flow TV er død, og streaming tjenester er det nye. Du vælger selv hvad, hvor og hvornår du vil se dine ynglings programmer.
Men hvor får du mest for pengene?
Hvad enten du er til reality tv, sport eller bare alm god dansk tv, så skal du helst være på den rette streamingtjeneste.

Vi har sammenlignet markedet og lavet anmeldelser af aktørerne på det danske marked inden for streamingtjenester.

OVERSIGT OVER STREAMING TJENESTER

Tilbudsaviser

Selv i tilbudsaviserne er det ikke altid det er det billigste sted der er på tilbud. F.eks. kan både Kvickly og Bilka have samme vare på tilbud i den samme uge, selvom det ene sted er billigere.
Det er også ofte set, at butikkerne øger deres priser op til deres tilbudsperiode – så det aldrig kommer på tilbud. Du risikere blot, at have betalt overpris for det, hvis du har købt det inden det kom på tilbud. Så vær på vagt – det er ikke kun online butikkerne, som prøver og narre flere penge ud af dig.