Lånebeløb – hvor meget kan jeg egentligt låne?

Er det lånebeløb du søger, det samme som du kan få? Vi guider dig igennem, hvilke lån der er bedst at optage, for din økonomi. Find dit lånebeløb I dag!

Det kan hurtigt blive en jungle og finde ud af om det lånebeløb du søger, også er det lånebeløb du kan blive godkendt til.

Skal du låne 10.000 – 20.000 kroner kan de fleste blive godkendt, men skal du op og låne 50.000 eller 100.000 kr. eller måske endda mere, ja så bliver det som oftest mere kringlet. Så snart du skal op og låne et lidt større beløb, bliver det sværre, at blive godkendt.

Hvem kan fortælle mig, hvilket lånebeløb jeg kan blive godkendt til?

Det er ikke altid lige let og fortælle folk, hvad de kan låne og ikke kan låne, da hver låneudbyder har forskellige regler, for hvordan de verificerer låntagere.
Dog er der enkelte ting du kan gøre, for at få lettere ved og blive godkendt. F.eks. er din husstandsindkomst lav, er det bedre og strække lånet over en længere periode, da den månedlige ydelse så ser ud til og være mere overskuelig, at dække med husstandsindkomsten (vær dog OBS på, at herved øger du også beløbet du skal tilbagebetale).

En anden ting er , at finde en bedre kreditværdig kautionist, der kender dig bedre end banken – som kan skrive under med dig.

Hvad er mit max lånebeløb baseret på?

Ingen kan fortælle dig det lige fra hjertet, hvad dit max lånebeløb er, da det ofte vurderes fra bank til bank.

Men kig på hvor meget du har udbetalt pr måned, og så tag 10%-20% deraf – det er hvad du kan tilbagebetale med pr. måned i bankens øjne, hertil kan du så selv udregne løbetiden på lånet op.

Hvorfor kan jeg ikke låne mere?

Banker/Låneudbyderne låner dig ikke pengene for din skyld, de låner dig pengene, mod de penge de kan tjene på dig på den lange bane.
Det vil sige, hvis de ikke mener du er I stand til og betale lånebeløbet retur, ja så vil de afvise dig.

Hvordan ansøger jeg?

Vælg på en af ovenstående links, beløbet du vil låne – og derefter find den låneudbyder der passer bedst til dig, tryk på “Ansøg Nu”-knappen og udfyld deres formular. De fleste giver svar retur inden for 15-60 minutter, så længe det er inden for normal arbejdstid.
Go vind.