Lån Penge Trods RKI Hurtigt I Dag!

Lån penge uanset RKI. Mangler du penge, trods du er registreret I RKI? Så kan vi hjælpe dig på rette vej, hurtigt. Lån penge trods RKI her.

LendingWire 8.000 - 500.000 kr.
Lånebeløb
12 - 144 mdr.
Løbetid
6.25% - 24.99%
ÅOP
18 år
Min. Alder
Låneeksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 40.000kr. over 5 år. Månedlig ydelse: 812 kr. Debitorrente: 5,9% ÅOP: 7,64%. Samlede kreditomk.: 8.730 kr. Samlet tilbagebetaling: 48.730 kr.
Reklameinformation

Lån alligevel trods RKI

lån trods RKIEr du registreret I RKI, bliver det straks langt sværre at låne penge, da dette er et register for dårlige betaler. Vi guider dig nedenfor igennem låneudbydere der tillader at tilbyde lån til RKI registrerede personer, samt finder du detaljer om, hvad RKI er og hvad man kan gøre for, at komme ud af RKI.

Har du brug for et hurtligt lån, trods det, at du står i RKI. Så prøver vi at hjælpe dig lidt igennem den hårde vej.

Du må ikke opgive håbet, trods det du står i RKI. Brug vores oversigt her, og se hvor du kan låne penge trods RKI.
Selvom du har været uheldig i din fortid, skal dette ikke straffe dig resten af livet.

Mange låne udbydere tillader ikke, at man står i RKI, da man dermed bliver anset som en dårlig betaler. Det hænger sammen med, at loven påpeger, man ikke må optage et lån, man ikke har råd til at betale tilbage – og hvis man har vist, man har haft svært ved at betale sine regninger, vil man formentligt også have svært ved at betale af på sit lån.

Hvad er RKI?

RKI står for Ribers Kredit Information, andre omtaler også det at være registreret I RKI som værende I Ribers. RKI er et register over dårlige betalere, og ejes af firmæt Experian.
Udover RKI findes også Debitor Registret, disse 2 instanser er de største register I Danmark over dårlige betalere.

Lukkede register

Skylder du mellem

200 – 1.000 kr samlet, bliver du registreret I RKIs lukkede register. Det betyder, at de har registreret dig, men dine oplysninger er ikke offentligt tilgængeligt.

Åben register

Overstiger dine samlede ubetalte regnigner I RKI 1.000 danske kroner, bliver du noteret I deres åbne register. Er du I det åbne register, er dine informationer tilgængelig for RKIs kunder som oftest er større virksomheder, banker og andre der arbejder med lån og kredit.

Debitor registeret lister dig først, når beløbet overstiger 1.000 kroner.

Registreret ved en fejl?

Mener du RKI har registreret dig ved en fejl, skal du straks kontakte dem. RKI må ikke registrere dig, med mindre du er enig I, at du skylder penge. Så er du registreret for et krav du ikke er enig I – så kontakt RKI med det sam

me og bed dem fjerne dig.

I sidste instans må domstolen, bestemme hvem der har ret – hvis du og kreditor ikke selv kan finde en løsning. (vær OBS på dette kan blive langt dyrere, hvis du taber her).

Unge under 18 år må ikke registreres I RKI.

Sådan ender du RKI

Der er flere forskellige krav, for hvordan en given instans kan registrere dig I RKI.

For en virksomhed gælder følgende:

 • Beløbet skal være større end 200 kr.
 • Kreditor skal have sendt 3 skriftlige rykkere til skyldner. I sidste rykker skal skyldner advares om indberetning til RKI registret vil ske, ved stadig udeladelse af betaling. Der skal gå minimum 10 dage mellem hver rykker sendes.
 • Der må ikke være strid I sagen. Det vil sige bestrider skyldner beløbet kreditor mener de har til gode ikke er sandt, kan skyldner ikke registreres I RKI.

For en offentlig instans gælder følgende:

 • Beløbet skal være større end 7.500 kr.
 • Kreditor skal have sendt 3 skriftlige rykkere til skyldner. I sidste rykker skal skyldner advares om indberetning til RKI registret vil ske, ved stadig udeladelse af betaling. Der skal gå minimum 10 dage mellem hver rykker sendes.
 • Der skal gå mindst 4 uger, fra advarslen om registreringen – til at registreringen rent faktisk må ske.

For forsikringsselskaber, penge- og realkreditinstitutter gælder følgende:

 • Beløbet skal være større end 1.000 kr.
 • Kreditor skal have sendt 3 skriftlige rykkere til skyldner. I sidste rykker skal skyldner advares om indberetning til RKI registret vil ske, ved stadig udeladelse af betaling. Der skal gå minimum 10 dage mellem hver rykker sendes.
 • Denne gruppe af kreditorer er underlagt Finanstilsynets regler. Det betyder basalt set, at kreditor først må notere skyldner I RKI, når sagen har været behandlet I civil- eller fogedretten.

Hvor tjekker jeg, om jeg er registreret?

Du vil altid blive kontaktet af både RKI og/eller debitor registered, såfremt de har registreret dig.

Ønsker du selv at tjekke kan det gøres nedenfor ved brug af NemID:

Sådan kommer du ud af RKI

Det lette svar er, betal din gæld. Betaler du det skyldige beløb, bliver du fjernet fra RKI registered.|
Husk at få en kvittering, som bevis for, at du har betalt det udestaænde beløb. Vær OBS på det er kreditors opgave, at fjerne dig igen fra RKI.

Betaler du ikke det udestaænde, bliver du automatisk fjernet fra RKI efter 5 år. Dette betyder dog ikke, at kreditor har afskrevet dit beløb – de kan stadig gå rettens vej, for at få dig til, at betale.
I forlængelse heraf, kan det nævnes, at du kun kan regisreres 1 gang for det samme beløb, det vil sige – de kan ikke liste dig I Ribers/RKI igen.

Nemme og hurtige lån trods RKI registrering

Hurtige lån trods RKI

Ikke alle lån er lige lette, nemme eller hurtige ligefrem når man er registreret I RKI.

Mange bliver registreret I RKI for mindre beløb – så det kan kun anbefales, at betale disse ud først – det vil betyde, at du kan få et lån til en langt mere favorabel rente.
Er du I RKI, for et større beløb du ikke kan betale, så er der desværre ikke så mange banker der kan hjælpe dig. Dog findes der flere der et par nye lån, der tilbyder såkaldte kautionistlån – hvor du får en medansøger til og sige god for dig.
Men vær OBS på du kan betale lånet tilbage, så du ikke blot trækker en mere med ind I RKI.

Så find et hurtigt lån trods du er I RKI, ja så se vores oversight her på siden, eller rul ne dog læs lidt mere om kautionist lån nederst på siden.

Lån penge på kontanthjælp, trods RKI

Er du på kontanthjælp og skal bruge et lån, bliver det svært og gå I banken, da de vil se budgetter og så videre.
Er du samtidig registreret I RKI – ja, så er det næsten helt umuligt.
Som en grundholdning til, at optage lån – råder vi ikke folk, til at låne penge, hvis de har svært ved, at finde palds I økonomien, til at betale tillbage.

Er du alligevel endt I situationen, hvor du kun har en udvej tilbage, og det er at låne penge, så vær på vagt. Vi har samlet et par lån der tilbyder folk I RKI et lån, også selvom du er på kontanthjælp.
Det eneste det kræver er blot, at du har en medansøger.

Lån penge trods RKI uden kautionist

Har du brug for et lån, men du kan du iikke finde en kautionist, bliver det sværreat overbevise låneudbydere, om at låne dig penge.
Hvis du har noget I værdi, du kan stille som sikkerhed – såsom hu seller bil, ja så bliver det noget lettere.

Har du hverken ting eller personer, du kan/vil bruge som sikkerhedsstillelse for, at du betaler lånet tilbage, ja så bliver det svært.

Vi siger ikke det er muligt, men vi vil anbefale dig, at tænke en ekstra gang, om det så er bedste løsning med et lån.

Det kan også nævnes, at du kan få et lån på kommunen, hvis det er til indskud eller andet basalt, for at din familie kan overleve.

RKI er ingen hindring

RKI er ikke som sådan en hindring, men det begrænser, hvilke låneudbydere, der vil låne dig penge.
Du bliver orienteret så snart du står du bliver registreret I RKI, om det er for 200 kr eller 10.000 kr, er beløbet under 1000 kroner du er registreret for – så er det som oftest ikke et problem.
Er beløbet over 1.000 kroner, ja så kan RKI virke som en hindring ,ved flere låneudbydere.

Det der kan hjælpe et lån igennem, hvis du er registreret I RKI er en medkautionist, eller sikkerhedsstillelse I værdifulde ting, som en bil eller hus.

Kautionistlån

kautionistlånEt kautionistlån er det nyeste skud på stammen. For at hjælpe folk I RKI tilbage på fode igen, er der flere låneudbydere, der tilbyder kautionistlån, hvor du kan søge om et lån, med en medansøger. Dvs. I hæfter solidarisk for lånet, det vil sige, betaler du ikke, vil de gå efter din medansøger.

Følgende låneudbydere kender vi der tilbyder et kautionistlån:

 1. Aurora Lån                                 Lån ved Aurora Lån HER
 2. Garanterede Lån                       Lån ved Garanterede Lån HER
 3. TillidsLån                                    Lån ved TillidsLån HER

Ovenstaænde 3 låneudbydere tilbyder dig og udfylde en ansøgning med en medansøger.

Vær OBS på renterne kan være ret høje på sådan et lån, grundet risikøn på din betalingshistorik.

 

(Vi garanterer dig ikke for at du kan låne alle stederne)