Kreditkort – Få Op Til 50.000 Kroner I Kredit

Et kreditkort giver dig mange fordele. Om det er til at betale for mad eller andre køb på nettet, så er der mange fordele ved et kreditkort. Læs mere her.

Kreditkort – Få Op Til 50.000 Kroner I Kredit

Supreme Card World

Supreme Card World

Kortudbyder
75.000 kr.
Max. Kreditramme
8.40%
Rente
Min. 18 år
Alder
Repræsentativt eksempel for delbetaling 12 måneder
Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 1.584 kr. Løbetid 12 måneder. Debitorrente 4,91%. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. Årsgebyr 295 kr. ÅOP 10,18% Samlet kreditomkostninger 1.562 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 16.562 kr.
Priseksemplerne ovenfor er repræsentative og kun til at illustrere eksempler.
Supreme Card Gold

Supreme Card Gold

Kortudbyder
75.000 kr.
Max. Kreditramme

Rente
Min. 18 år
Alder
Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 2.736 kr. Løbetid 6 måneder. Debitorrente 0%. Oprettelsesgebyr 197 kr. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. ÅOP 7,54%. Samlet kreditomkostninger 626 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 15.626 kr.
Priseksemplet ovenfor er repræsentativt og kun til at illustrere eksempel.

Kreditkort – hvad er det helt præcist?

Et kreditkort er kort fortalt et kort, som giver dig mulighed for at trække i minus, hvis behovet skulle forekomme. Dit kreditkort bliver som oftest udstedt af din bank, og det vil som regel være tilknyttet din bankkonto. Alt afhængigt hvad din aftale med banken er, så er det et forskelligt beløb du kan have som kredit. Hvis du har et kreditkort, behøver du ikke at tænke lige meget over, om du nu har råd til det ene eller det andet. Måske du har fundet dit drømme tv på tilbud, men har stadig ikke råd. Sån kan kreditten på dit kreditkort hjælpe dig. Du kan tilmed undgå akavede øjeblikke, hvor dit kort bliver afvist ved betalingen. Den aftalte kredit du har lavet med banken, bestemmer du selv hvordan du vil bruge. Du kan vælge at trækker over enkelte gange, og få tilbagebetalt hurtigt igen, eller du kan vælge at bruge hele kassekreditten. kreditkort Hvis du vælger et kreditkort fra en online udbyder, kan du få kredit helt op til 50.000 kroner. Dette kan være fordelagtigt, hvis du til tider mangler penge. Du kan tilmed også vælge at bruge hele din kassekredit, hvis du har brug for det. Vær dog opmærksom på, at når først hele kassekreditten er brugt op, kan du ikke trække mere over, før den er betalt tilbage. En kassekredit betales tilbage på samme måde som med et lån, altså med en fast månedlig ydelse. Der forekommer tilmed renter på overtræk. Vær ydermere opmærksom på, at der er en begrænset løbetid på tilbagebetalingen. Løbetiden er forskellig fra kortudbyder til kortudbyder.

Hvordan fungerer et kreditkort?

Et kreditkort samt et debetkort er blandt de to typiske og mest brugte betalingsmetoder i Danmark. Det kort som er mest populært blandt danskerne er det såkaldte Visa/Dankort, som også er et debetkort. Forskellen på et kreditkort og et debetkort er, at når man betaler med et debetkort, at pengene så bliver trukket fra ens bankkonto samme dag, som transaktionen har fundet sted. Hvis du derimod benytter dig af et kreditkort, så bliver pengene ikke trukket fra kontoen samme dag. Du kan dog regne med, at det varierer fra kortudbyder til kortudbyder, om hvor lang tid der går, før du kan se at pengene er blevet trukket. Der kan gå alt fra 7-50 dage, før du kan se at pengene er forsvundet fra din konto. Det kan derfor i nogle tilfælde godt være svært at holde styr på, hvor mange penge der reelt set står tilbage på din konto. Der er et hav af forskellige kort at vælge imellem. Nogle kortudbydere tilbyder visse goder, hvis man bruger deres kort ofte. Hvis du er god kunde hos din bank, kan du blive tilbudt et Mastercard Gold. Dette kort har f.eks. en højere forbrugsgrænse samt en inkluderet rejseforsikring tillagt kortet. Hos andre kort kan du optjene point til diverse butikker eller flysekskaber.

Hvilke funktioner har et kreditkort?

Et kreditkort har forskellige funktioner, alt afhængigt hvilket kreditkort du har. Dog har stort set alle kreditkort visse ting tilfælles, som er gældende for dem alle. Disse vil vi nævne nedenfor. Du kan benytte kreditkort til:
  1. At betale via en kortterminal i en fysisk butik.
  2. Du kan bruge dit dankort til at betale online over nettet.
  3. Der er kommet en ny funktion på de nyeste kort som hedder ’kontaktløs’. Det betyder, at du ikke behøver at skrive din pinkode hvis du køber for under 200 kr.
  4. Derudover kan du med dit kreditkort hæve penge i pengeautomater rundt omkring i verden.

Hvordan er kreditkortets sikkerhed?

Der er en del sikkerhed forbundet med et kreditkort. Hvis du kigger på bagsiden at dit kreditkort finder du tre kontrolcifre. Derudover skal du skrive din underskrift bagerst på kortet. Før dette er gjort, er kortet faktisk ikke gyldigt. Denne underskrift er et bevis på, at eventuelle tyve, ikke er indehavere af dit kort. Derudover finder du i de nyere kort en mikrochip, som er lavet på baggrund af, at forhindre en del af de mange svindelnumre, som mange oplever på nettet osv.

Kan jeg få et kreditkort?

Så snart du er fyldt 18 år, kan du modtage et kreditkort. Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle som kan få udstedt et kreditkort, selv om de er over 18 år. Hvis du f.eks. er registreret i RKI, Inkasso, Debitor Regisret m.v, er det altså ikke muligt at få udstedt et kreditkort. Det kan du ikke, da du med et kreditkort får kredit og kan trækker over. Når man er registreret i f.eks. RKI, har man ikke lov til at låne penge, da man vil have svært ved at betale pengene tilbage. Hvis du er registreret i en af debitor registrene, kan du altså kun komme i besiddelse af et debetkort. Med et debetkort, kan du kun bruge de penge som der står på din konto. Hvis du gerne vil vide mere om de forskellige regler som er gældende i forhold til de forskellige kreditkort, så kan du finde disse informationer hos de enkelte kortudstedere.

Visa

Som nævnt tidligere, er en af de mest brugte kreditkort i Danmark udbudt af Visa. Visa er kendt stort set verden over, og bliver udbudt i mere end 200 lande. At det er kendt verden over gør, at det er nemt at bruge dette betalingskort verden over. Du kan vælge imellem forskellige kort hos Visa. Der er, Visa Debit, Visa/Dankort, Visa Kredit, Visa Business og Visa Prepaid.

Mastercard

En af de andre helt store producenter af kreditkort, er Mastercard. Mastercard er nogenlunde på lige fod med Visa. Deres kort bliver udbudt i mere en 210 lande verden over. Det gør dem derfor til det mest populære kort verden over, hvilket det også derfor er et af de nemmeste kort at betale med verden over. Der er tilmed flere forskellige kort at vælge mellem hos mastercard. Du kan vælge mellem et kreditkort, et debetkort, et forudbetalt kort eller et firmakort. Hvis du ønsker et kreditkort, kan du vælge mellem et Mastercard Standard, et Mastercard Guld, et Mastercard Platinum eller et World Signia Mastercard.

Visakort fra Bank Norwegian

En af de mest populære kortudbyder online og fysisk er et Visa fra Bank Norwegian. Du kan med dette kort få op til 6 ugers rentefri kredit, som mange gør brug af. Bank Norwegian hører til flyselskabet Norwegian. Derfor sparer du Cashpoints op, hver gang du bruger kortet. Kort fortalt, får du altså en procentdel af dit indkøb i Cashpoints når du vælger at handle med kortet. Disse Cashpoints kan du bruge til at delbetale din næste rejse med Norwegian. Den helt konkrete procentdel er:
  1. 11% af købesummen når du bruger kortet til shopping eller andet
  2. 5% af købesummen i Cashpoints når du køber LowFare-billetter
  3. 20% af købesummen i Cashpoints når du køber Flex-billetter

Fordelene ved et kreditkort

Der er altså en del fordele ved at at have et kreditkort. Som nævnt tidligere, er der ved nogle kort visse goder så som bonusordninger, rejseforsikring, Cashpoints m.v. Der kan altså spares penge på denne front. Et kreditkort er til fordel for folk som ikke bryder sig om at gå rundt med en masse kontanter på sig. Det hænder nemlig, at man får stjålet sine egendele inklusiv pung og penge.  Når det er sket, er der ikke meget man kan gøre, for at få dem tilbage igen. En anden fordel er, at hvis kortet bliver stjålet, at du straks kan få det spærret, ligegyldigt hvilken tid det er på døgnet. Det er altså godt beskyttet mod tyveri. De forskellige kreditkort kan gøre godt for noget forskelligt. For eksempel er et kreditkort fra Bank Norwegian fordelagtigt for dig som rejser meget, da du sparer Cashpoints op til flybilletter. Du kan tilmed få en høj kredit. Det kan hjælpe dig i tider hvor du har brug for ekstra penge.