Kontakt

Kontakt os for Lån penge online og få mere pusterum i økonomien. Få dig et online lån lige her. Udfyld kontakt formularen og du vil få svar

Kontakt

Online-Lån.dk’s Mission

Online-Lån.dk er sat i verdenen, for at hjælpe og vejlede vores brugere i den finansielle jungle, det let kan føles som, at være en del af, når man søger efter et online lån på internettet.

Online-Lån.dk’s Vision

Online-Lån.dk ønsker og hjælpe den almene dansker på vej til et bedre overblik over dennes privatøkonomi.

Hvem er Online-Lån.dk

Online-Lån.dk drives af et engageret og dedikeret team, alle med interesse i privatøkonomi. Vores motto er “Vores job er dit overblik”.

Hvad laver Online-Lån.dk

Online-Lån.dk driver en 100% gratis og gennemsigtig sammenligningsside med fokus på finansielle produkter samt privatøkonomi.

Du kan blive guidet og vejledt i junglen af online lån, og få hjælp til at søge om din næste kassekredit, billån eller bare et generelt forbrugslån.

Vi sparer dig for tid og kræfter, da du er fri for, at søge nettet tyndt for forskellige udbydere og selv sammenligne de forskellige services – hos os har vi allerede samlet overblikket med informationer som

  • Lånebeløb
  • Løbetid
  • ÅOP
  • Minimumsalder

Vi tager os også tid til, at anmelde de fleste låneudbydere og banker på det danske marked, så du altid kan læse nærmere om din kommende bank eller låneudbyder.

Vi bliver også løbende anmeldt på TrustPilot – her kan du se hvad andre brugere har sagt om Online-Lån.dk

Hvordan tjener Online-Lån.dk penge

Online-Lån.dk er en 100% gratis service til den danske forbruger – vores service kommer aldrig til, at koste penge for dig, men for at kunne opretholde det høje service niveau, er vi nødt til, at tjene penge et sted.

Online-Lån.dk er et reklamefinansieret sammenligningsside, hvorfor vi kan blive betalt, for at videreformidle dig til vores samarbejdsbanker.

Ansvarsfraskrivelse

Online-Lån.dk forsøger, at holde siden så up to date, som muligt – men vi tager samtidig forbehold for eventuelle fejl og mangler, som måtte opstå I forbindelse med de finansielle produkter, som vi henviser til, da der kan ske løbende ændre I lånebeløb, rentesats, ÅOP eller andet relateret til de givne lån eller låneudbydere.

Vi bestræber os efter, at gennemgå og opdatere de listede firmaer, samt produkter.

Kontakt

Online-Lån.dk
PO Box 7073
Umm Al Quwain
De Forenede Arabiske Emirater

 

Vi Støtter Følgende Initiativer: