Sådan sparer du penge på online shopping

tilbud og rabatkoder

10 april, 2020

Internettet er en jungle af muligheder, hvor du nærmest kan gøre alt, hvad dit hjerte begærer. Dog er der mange måder du kan gøre det samme bare billigere, lær o glede på de rigtige måder.

I denne artikel vil vi guide dig igennem, hvordan du lærer og lede efter internettets sande gode tilbud.
Samtidig giver vi dig et indblik i nogle af de fælder du kan møde på din vej.

Rabatkoder og gode tilbud

Har du nogensinde hørt dine bedsteforældre fortælle om, hvordan de plejede og klippe rabatkuponer ud af avisen? Det findes faktisk stadig, på internettet hedder det rabatkoder, og kan give dig fra 5 og nogen gange helt op til 25% rabat.
En rabatkode er en kode du finder online, og indtaster når du er ved og checke ud/betale for dine varer, er der oftest et felt, du kan oplyse det, og rabat trækkes automatisk fra.

Har du fundet en hjemmeside du vil købe fra, inden du færdiggør købet gå over på Google og søg efter “BUTIKSNAVN rabatkode”, og du vil ofte finde brugbare resultater.

Derudover har de fleste webshops en section der hedder TILBUD, hvor du kan finde gode rabatter.

Dette er nogle af nettets fælder

Internettet er fyldt med gode tilbud, men nogle tilbud er også for gode til og være sande. Vi giver dig et par tips her, du skal holde øje med.

Gratis produkter

Oftest hvis du bliver tilbudt noget gratis eller til 1 krone på internettet, så betyder det oftest at du bliver fanget i et abonnement, til flere hundrede kroner pr måned.

Der er ingen der giver noget væk gratis på internettet nu om dage.

Tommelfingerreglen er, lyder det for godt til og være sandt, er det oftest ikke sandt.

Digital afbetaling

Førhen var det forbeholden L’easy og sælge produkter på afbetaling, men det er blevet mere og mere populært i blandt webshops og tilbyde afbetalingsordninger gennem programmet ViaBill, som hjælper med og finansiere økonomien i det.

Dog skal du vide, du oftest ender med og betale mere end, hvad du skal hvis du betaler det med det samme. En god tommelfingerregel for din privatøkonomi er, kan du ikke betale for det 2 gange, har du ikke råd til og købe det ?