Få Økonomisk Støtte Ved Flytning

Du kan få flere former for økonomisk støtte ved flytning!

31 marts, 2019

Står du akut og skal bruge økonomisk støtte ved flytning? Det kan være i form af dit indskud/depositum, så findes der fler måder man kan få hjælp hertil.

  1. Du kan optage et lån I banken
  2. Derudover kan du kan optage et online lån
  3. Du kan få hjælp af kommunen

I situation et, er der tale om den tunge lange vej ned til din bankrådgiver, eller din banksælger. Som flere nu om dage kalder ham/hende, og spørge om en øget kredit på din konto. Det kræver lang tid og overbevisning, og gå denne vej. Og du ved for det meste først efter en uge eller længere om du er blevet godkendt eller afvist.

I case nummer to, kan du optage et online lån – der kan man som regel låne op til 25.000 eller 50.000 kr. Det smarte herved er, at du ikke behøver og forklare hvad de skal bruges til. Og i de fleste tilfælde kan du få svar indenfor 15 minutter. Eller i hvert fald samme dag som du ansøger.

Har begge ovenstående muligheder ikke båret frugt, og du står akut og skal bruge ny bolig – kan man få hjælp hertil af kommunen, såfremt man som person er kvalificeret. Det vil sige, vi kan ikke alle bare få økonomisk støtte af kommunen til vores flytning, men kommunen har bemyndigelse til og hjælpe yderst udsatte til og komme I bolig etc.

Dog vær OBS! På selvom kommunen ikke kan give dig økonomisk støtte I forbindelse med din flytning, kan du sagtens ansøge om huslejetilskud, dette vederlag beregnes ud fra husstandens indtægt samt hvorvidt jeres hus/lejlighed ikke er for stor/dyr.

Få økonomisk støtte ved flytning i dag!