En god seng kan være dyr – sådan får du råd

lån penge til en ny seng

4 april, 2019

En god seng kan hurtigt tømme kontoen

Er du på udkig efter en ny seng? Er din seng slidt op, og har du haft den i flere år, end du kan tælle på to hænder? Måske du kan mærke fjedrene i ryggen, og måske føler du det er på tide at tage afsked med de ubudne husstøvmider. Så er tiden kommet til, at du anskaffer dig en ny solid kvalitetsseng!

Man bruger mange timer af døgnet på at ligge i sengen, hvorfor det er vigtigt at det er en god seng. Der er ikke én rigtig facitliste på hvad en god seng er. Det kan nemlig være meget forskelligt alt fra dine ønsker og behov, hvor meget eller hvor lidt du vejer m.v. En god seng er som regel dyr, og kan hurtigt koste 20.000+ kroner. Hos senge-testeren.dk, kan du læse om de bedste senge i test. Når man skal ud og bruge så mange penge, vil man også være sikker på, at man køber den rette.

Det er ikke alle som har råd til at finansiere en af de bedste senge i test, men derfor er der stadig håb! Da der er et så stort udvalg af låneudbydere på det danske marked, (hvilket er til fordel for dig som låntager), kan du finde et hav af lån til attraktive priser og renter. Mist derfor ikke håbet om en ny seng endnu!

Inde på senge-testeren.dk kan du læse om de bedste senge i test, og du kan læse om de mange forskellige senge som findes på markedet. Hvis du vil investere i dig selv og en god nattesøvn 7 dage om ugen, anbefaler vi at du prøver en elevationsseng. En elevationsseng er lidt dyrere end normale senge, men er godt for flere ting:

Ryggen

Først og fremmest kan du skåne ryggen med en elevationsseng. Har du problemer med ryggen og benene, anbefales det fra søvneksperter at man bruger en elevationsseng. Hvis i er et par, er en 140×200 elevationsseng den perfekte størrelse. Med en lille fjernbetjening kan du indstille sengen, ind til du finder den mest komfortable sovestilling.

Benene

Hvis man har problemer med benene eller fødderne, som plager når man skal sove, eller har dårligt blomomløb i benene, er en elevationsseng et hit. Man kan nemt hæve sengen nede ved fødderne, så blodet ikke strømmer nedad.

Andre fordele

Udover at elevationssenge er godt for benene og ryggen, kan de også bruges til andre nyttige ting før sovetid. Kan du godt lide at læse eller se TV inde i soveværelset? Kan du nemt hæve ryggen på sengen, så du sidder i en behagelig og god position. Så længe du har fjernbetjeningen, kan du indstille sengen lige nøjagtigt som det passer dig.

Se også her hvordan du kan låne penge til en ny seng eller andre møbler