Fodboldrejser med vennerne

fodboldrejser er en oplevelse for livet

25 marts, 2019

Er dig og gutterne meget interesseret I fodbold? Vil I gerne se de sjove kampe live I stedet for paa sofaen hver loerdag?

Saa er det blevet muligt, at tage paa weekendture ud for at se fodbold.
Du faar tilbudt en pakkerejse, med billet til stadion, hotel og I nogle tilfaelde staar de ogsaa for flyet.

Skal dig og gutterne ud og se de helt store stjerner score maal?

Fodboldrejser til England

Der kommer flere og flere penge I Engelsk fodbold, hvorfor de ogsaa kan tiltraekke flere og flere stjerner. Selv midterholdene har efterhaanden stjernespillere paa holdet.

En kamp I Premier League er altid vaerd at rejse efter – stemningen er bare noget helt andet I England.

Og saa koster fly ikke mere end 500-800 kroner for en returbillet.

Manchester

Foer I tiden var der kun Manchester United at rejse til Manchester for at se. Men I de senere aar har Manchester City ogsaa faaet et slagkraftigt hold, der er vaerd at se og normalt garant for mange maal.

Planlaegger du din weekend perfekt I Manchester, kan du naa to af de helt store Premier League kampe paa kun en tur over atlanten.

Liverpool

Utrolig mange danskere er Liverpool fans, og med den karismatiske You Never Walk Alone slogan – er atmosfaeren paa Anfield altid et besoeg vaerd.
Saa skal du over og se de store stjerner spille bold paa samme graestaepper som Daniel Agger og Johnny Moelby?

Husk og tag ned paa den lokale paa til optakten – atmosfaeren er helt fantastisk. Dog skal du vaere OBS paa at holde dig vaek fra hooligans, disse har nogle grumme slaaskampe isaer op til de lokale brag.

Fodboldrejser til Spanien

Mange siger at Premier League er den stoerste europaeiske liga, men man kommer altsaa ikke uden om, at de europaeiske turneringer de seneste mange aar, har vaeret domineret af de spanske klubber.

Selvom der er mange penge I England og Premier League, saa har Real Madrid og Barcelona altsaa bare et level ekstra I renome – til at traekke stjernerne vaek fra England. Det er som oftest en af disse 2 klubber de helt store stjerner droemmer om at spille for.

Madrid

Rejser du til Madrid for at se fodbold, kan du vaere heldig og finde 2 storhold spille samme weekend, da baade Atletico Madrid og Real Madrid spiller I denne by.

Vil du rejse lidt ud for Madrid, kan du ogsaa finde mindre klubber som Getafe etc.

Barcelona

I Barcelona er verdens stoerste stadion Camp Nou med plads til over 80.000 tilskuere – er man ikke Barcelona fan, er stadionet stadig vaerd at rejse efter.

Fodboldrejser til Champions League

Kan I faa fri I midtugen er en Champions League kamp altid vaerd og drage ud for at se. Her kan man vaere heldig, at faa de helt store giganter op og moede hinanden I en kamp.

Det der er med Champions League kampe, er det kraever noget mere fleksibilitet end en ligakamp.
De sjove kampe er knockout fasen efter nytaar der kraever man kan rejse med en uges varsel.

Vil man ind og se gruppespillet, ja saa kan man have helt op til 4 maaneder og forberede sig i.