Få finansiering til havetrampolinen

finansiering af havetrampolin

11 april, 2019

Har du i længere tid været på udkig efter noget aktivt at lave med familien udenfor, og har fundet frem til (efter børnenes ønske), at i skal have fat i en trampolin? Så er en havetrampolin fantastisk at bruge i det gode vejr. Den giver nemlig dig og din familie mulighed for, at få brugt kræfterne ved at hoppe, grine og tumle rundt.

Når man skal købe en trampolin, er der mange muligheder at vælge imellem. Disse forskelle kan ses både i prisen, kvaliteten og størrelsen. Vi anbefaler at du undersøger og sammenligner forskellige trampoliner, så du ikke bliver skuffet over dit køb. Inde på Kondition.dk kan du læse mere om hvilke trampoliner der har fået bedst i test. En havetrampolin i høj kvalitet kan hurtigt koste 6.000 kr., hvorfor mange vælger at optage et lån til at finansiere dette. Du vil i løbet af denne artikel blive klogere på hvad en trampolin i høj kvalitet består af, og hvad du skal kigge efter. Derudover kan du længere nede i teksten læse mere om mulighederne for et lån til trampolin.

Udendørs trampoliner

Inden du investerer i en havetrampolin er det tilmed vigtigt, at du først og fremmest beslutter, hvilken type trampolin du søger. Går du efter nedgravede trampoliner, eller en almindelig havetrampolin, som du kan flytte rundt? Hvem skal trampolinen primært bruges af, og skal der være et sikkerhedsnet?

Nedgravede trampoliner er specielt populære hos familier som har små børn. Det er her nemt at komme op og ned af den, og forældrene slipper tilmed for at bekymre sig om mulige fald. Dog er det vigtigt at man ikke fortryder placeringen af den nedgravede trampolin, da den ikke bare sådan lige kan flyttes rundt.

Fordelen ved en almindelig havetrampolin er, at man kan flytte rundt på den, og pakke den ned til vinter. Dog skal man være påpasselig, hvis man har små børn – også selv om der er et sikkerhedsnet.

Når du skal købe en trampolin, så kig efter…

  • Tykke kantpuder i kraftig rivfast pressening. Dette minimere risikoen for skader når man falder.
  • Stålrammer. Kig efter stålrammer som er kraftige og varmgalvaniserede. På den måde undgår du rustning, og derudover er de med kraftige svejsninger, som er vigtigt for sikkerheden.
  • Fjedrene. Sikrer dig, at fjedrene er galvaniseret og monteret med beskyttelseskapper. På den måde undgår man at rive sig på fjedrene.

Hvilke finansieringsmuligheder kan jeg vælge imellem?

Når det kommer til finansieringsmuligheder til en trampolin, er mulighederne mange. Da en trampolin er i den ”lavere” prisklasse, anbefaler vi, at du optager et kviklån eller et minilån. Fordelen ved disse lån er, at du hurtigt kan ansøge om lånet, og at du tilmed hurtigt får pengene på bankkontoen. Med et online lån, er der derfor ikke langt fra tanke til handling, hvilket betyder, at du hurtigt kan være i besiddelse af havetrampolinen.