Dette skal du huske, inden du går i banken…

knæk koden om banken

16 august, 2020

Vi kender det alle, vi har fået sat mødet op med vores bankrådgiver næste tirsdag kl. 10. Du fik endelig taget modet til og bestille tiden, og nu skal du bare have præsenteret din årsag til og låne penge bedst muligt.

Vi har i denne artikel forsøgt og komme med et par gode fifs, til og fremstå bedst muligt i din bankrådgivers øjne. Jo mere troværdig og styr på tingene du ligner, jo bedre er dine chancer for, at kunne overbevise din bankrådgiver om, hvorfor du har brug for et forbrugslån eller en kassekredit!

Pæn påklædning

Først og fremmest skal du finde det pæne tøj frem. Vi siger ikke det er umuligt og få lov og låne penge, hvis du kommer i slidte bukser, tshirt og træsko. Vi siger bare det oftest hjælper og fremstå mere seriøs! Ingen siger du skal hoppe i jakkesættet, men en skjorte og pæne bukser vil næppe skade dine chancer.

Det handler basalt set om og overbevise din bankrådgiver om, at du har helt styr på tingene – og der ingen grund er for at frygte og låne dig de 10.000 kr ekstra.

Soigner dig selv

Når du har fundet ud af, hvilket sæt tøj du skal have på til mødet er det vigtigt og huske, at soignere dig selv. Igen af de helt samme årsager, som hvorfor du skal gøre noget ud af din påklædning, så hjælper det også og gøre lidt ud af dit udseende.

Børst tænder lige inden mødet, barber samme dag, eller aftenen i forvejen (skal du evt bruge hjælp til en barbermaskine, kan du her finde den bedste skægtrimmerBedstTest.dk), og husk aftershaven.

Skal du til mødet efter arbejde, så tag gerne en deodorant og parfume med, så du ikke kommer og lugter af sved.

Vær forberedt

Jo mere styr du har på tingene, jo bedre er muligheden for og blive godkendt. Så brug weekenden inden på, at gennemgå din økonomi – så du kan præsentere en sikker (for banken) plan for, hvorfor de roligt kan låne dig penge. Tal der er gode og præsentere er:

Indkomst
Faste månedlige udgifter
Evt opsparing (skal du låne til et hus, vil de formentligt have du har sparet nogle penge op selv)
Hvor lang en løbetid, du ser er realistisk.

Basalt skal du eliminere bankens risiko for og låne dig penge – det er lettere for en 18 årig og låne 100.000 kr end en på 95, da den unge har et helt liv og betale pengene tilbage.

Husk smillet

Til aller sidst er der kun og sige, husk det gode humør og smilet. Så skal du nok komme langt

Heller lykke!