Bestil Et Benzinkort i Dag

Bestil et benzinkort i dag og spar penge hver gang du tanker benzin. Spar på din benzin, og betal på kredit - der er mange fordele med et benzinkort

Er du ofte på tankstationen for at fylde benzin på bilen? Måske du bør overveje at købe et benzinkort. Du vælger selv, hvilket selskab dit kort skal tilknyttes. Du kan eksempelvis bestille et benzinkort fra OK, et benzinkort fra Q8 eller et benzinkort fra Shell. Med et benzinkort skal du ikke have kreditkortet op af lommen. Du skal blot betale med dit nye kort.

Du har mulighed for at vælge et benzinkort som privat eller et benzinkort til erhverv. Kortet kan personliggøres og tilpasses til din daglige køretur og din livsstil. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad et benzinkort er. Du får et indblik i, hvad de enkelte selskaber tilbyder, og hvordan du nemt kan bestille et kundekort.

bestil et shell benzinkort i dag

Hvad er et benzinkort?

Et benzinkort er et særligt betalingskort. Det er tilknyttet et bestemt selskab, hvorfor det kun er muligt at tanke hos det pågældende selskab. Nogle danskere har den opfattelse, at man med sit kort får rabat – uanset udbyder og type. Det er ikke altid tilfældet, da det afhænger af den enkelte udbyder.

Nogle udbydere tilbyder kredit, mens andre kort tilbyder opsparing af bonusser. Disse kan ofte bruges i form af rabatter. Vælger du et kundekort med kredit, betaler du dit forbrug i slutningen af måneden. Men hvad koster et benzinkort? Ofte tilbyder tankstationerne kortene helt omkostningsfrit. Det skyldes, at de gerne vil have faste og loyale kunder. Egentlig skal du bare bestille et benzinkort og nyde fordelene heraf.

Flere potentielle kunder er interesseret i, hvilke kort der kan bruges i udlandet. Det afhænger naturligvis af, hvilke tankstationer der er i det land, du skal besøge. Inden du drager afsted på ferie, bør du altså undersøge, om din feriedestination har samme selskab som herhjemme.

Fordele ved et kundekort

Når du køber et benzinkort vil du opleve, at flere fordele følger med. Først og fremmest kan kortet bruges til mere end blot betaling af brændstof. Et kort med kredit giver ofte mulighed for betaling af eksempelvis broafgifter, bilvask eller andre produkter til bilen. Disse fordele afhænger af det pågældende selskab. Det kan derfor være en god idé at sætte sig godt ind i, hvad det er, selskabet tilbyder af fordele.bestil et benzinkort

Man kan måske undre sig over, hvorfor tankstationer tilbyder et gratis kort, når de skal tjene penge. Det handler i bund og grund om loyalitet. Priserne på brændstof hos de forskellige tankstationer ligger ofte på det samme niveau. Derfor kan selskaberne i stedet konkurrere på loyalitet. Og det kommer til din fordel som kunde.

Når du vælger et kundekort til en bestemt udbyder, fravælger du dermed de resterende. Tankstationerne vil gøre en indsats for at få dig til at blive eller til at blive fast kunde hos dem. Derfor er det hos nogle udbydere en mulighed at bestille et benzinkort trods RKI. Står du i denne situation, kan du undersøge, hvilke stationer der tilbyder denne løsning og vælge ud fra dette.

Vælg den rigtige type kundekort

Når du skal købe et benzinkort, vil du opleve, at der er forskellige typer. Du kan både vælge med eller uden kredit. Du kan også købe et såkaldt kontantkort. Vælger du et kort med kredit, tilbyder de fleste 30 eller 45 dages rentefri kredit. Det kan give dig et overblik over din situation, når du betaler dit benzinforbrug en gang om måneden. Et kort med kredit giver ofte en rentefri ydelse. Du skal dog være opmærksom på, at der kan komme gebyrer eller renter, hvis ikke du overholder betalingsfristen.

Ønsker du at undgå ovenstående, kan du vælge et kontantkort. Et kontantkort kan bruges til brændstof og bilvask. Inden du tanker, viser du dit kontantkort og får indløst en rabat. Med et kontantkort vil du opleve en minimal risiko for ekstra udgifter. Den største udgift kan opstå, hvis du glemmer at vise dit kort i farten – og dermed går glip af din rabat.

På det danske marked findes der en række forskellige udbydere. I nedenstående afsnit finder du information om benzinkort tilhørende bestemte tankstationer. Forhåbentlig bliver du klogere på, hvilken udbyder der kunne passe til dig.

OK

ok benzinOK er en 100 % dansk benzinkæde, som har flere tankstationer rundt i landet. Flere tankstationer tilbyder en vaskehal, hvor du kan bruge dit kort. OK tilbyder flere fordele, som du frit kan benytte. OK tilbyder op til 45 dages rentefri kredit. Hvis du en måned er økonomisk presset, giver denne kredit lidt luft. Derudover gør OK det nemt for dig at betale. Du kan hente deres app, hvor du foretager betaling for din tankning.

Udover at betale for brændstof med dit kort, kan du foretage betaling af broafgift og udvalgte parkeringspladser. Det gælder blandt andet parkering i bestemte lufthavne. Men hvad koster et OK-benzinkort? Ligesom de mange andre udbydere, er kortet gratis. Du skal blot oprette dig og bestille det.

OK har desuden fokus på lokale sportsklubber. Når du tanker med dit OK-benzinkort, støtter du automatisk sportsklubberne i dit område. Du har også mulighed for at støtte en SOS-børneby eller andre foreninger som Hjerteforeningen, Dyrenes Beskyttelse og mange flere. Med et OK-benzinkort får du mulighed for at gøre en god gerning, hver gang du tanker.

Q8

q8Med dit Q8-kundekort har du mulighed for at betale for brændstof og bilvask samt handle i Q8-butikker. Faktisk har du mulighed for at handle for helt op til 2.000 kr. pr. gang. Med dit Q8-kundekort kan du betale direkte ved automaten, når du tanker. Du sparer tid på ikke at skulle ind i butikken, men kan i stedet hurtigt komme videre. Det samme gælder, når du står ved vaskehallen. Her sætter du blot dit Q8-benzinkort i betalingsautomaten.

Med dit Q8-kundekort har du mulighed for at få kredit. Sidst på måneden bliver dit forbrug af brændstof gjort op, og du får tilsendt din faktura. Hvis I har brug for flere Q8-benzinkort, kan disse tilknyttes samme konto. Q8 tilbyder også, at du kan bruge dit kort i Sverige på Q8-stationer.

Desuden kan du bruge dit Q8-benzinkort ved Storebælts- og Øresundsbroen. Og du kan betale med dit kort ved parkering i Billund Lufthavn. Derudover har du mulighed for at bruge dit kort hos alle F24-tankstationer. Dit Q8-kundekort gælder også som et F24-benzinkort.

Shell

shell benzinkortShell er en stor spiller på det danske marked. De har mange tankstationer i Danmark. Derfor vil du have mulighed for at bruge dit Shell-benzinkort i hele landet. Du kan bruge dit Shell-kort til betaling af brændstof eller varer købt i en Shell-butik. Det kan være manglende tilbehør til bilen eller lidt snacks til køreturen.

Et Shell-benzinkort giver dig mange fordele med i rygsækken. Som den mest fremtrædende får du 15 øre pr. liter i rabat på alle bemandede Shell-stationer. Det gælder kun i Danmark. Derudover tilbyder Shell op til 30 dages kredit – helt rentefrit. Endvidere tilbyder Shell mulighed for betaling over Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

Shell samarbejder desuden med FDM. Hvis du har et medlemskab hos FDM, kan du få en fast rabat på 20 øre pr. liter benzin og 25 øre pr. liter diesel. Det gælder naturligvis ved tankning på alle Shell-stationer. Hvis du er medlem af LO Plus, har Shell et tilsvarende samarbejde. Her får du en fast rabat på 17 øre pr. liter benzin og 22 øre pr. liter diesel. Der er altså nogle tydelige fordele at hente med et Shell-benzinkort.

bestil et shell benzinkort i dag

Bestil et benzinkort nemt og hurtigt

Når du har besluttet, hvilken tankstation du ønsker at blive fast kunde hos, kan du bestille dit kort. Hos de forskellige tankstationer finder du ofte et link på deres hjemmeside. Her bliver du ført direkte videre til din bestilling. Du skal udfylde informationer som navn, adresse og kontooplysninger. Du skal også angive, hvordan du ønsker at betale.

Hvis du har særlige medlemskaber eller ønsker til dit kort, er det her, du skal oplyse det. Det kunne eksempelvis være, hvis du ønsker et Shell-benzinkort og allerede har et medlemskab hos FDM. Hvis du med dit OK-benzinkort ønsker at støtte en bestemt forening, er det her, du skal angive det.

Når du har bestilt dit kort, går der et par dage, før det bliver godkendt. Når du har fået det godkendt, får du tilsendt dit kort. Herefter er dit kort klar til brug. Du kan nu køre rundt og tanke som fast kunde hos din nye foretrukne tankstation. Hvis du gerne vil have flere kundekort til rådighed, kan du altid bestille flere kort og tilknytte den samme konto.

Benzinkort til privat eller erhverv

Du har mulighed for at vælge et benzinkort som privat eller et kundekort til erhverv. Langt de fleste tankstationsudbydere tilbyder begge dele. Fordelene som privatkunde og erhvervsdrivende er i store træk de samme. De forskellige udbydere tilbyder naturligvis forskellige fordele til dig med et benzinkort til erhverv.

Hos OK har du med et kundekort til erhverv mulighed for at sende et digitalt tankkort til dine medarbejdere. Derudover får du 30 % i alle vaskehaller hos OK. Bestiller du et Q8-erhvervskort, har du mulighed for at tanke på alle Shell-stationer og F24-stationer i landet. Q8 og Shell har indgået et samarbejde herom. Du er derfor sikker på at kunne tanke, uanset hvor du befinder dig i landet.

Derudover tilbyder de fleste tankstationsudbydere forskellige typer af erhvervskort. På den måde kan du få det benzinkort til dit erhverv, som passer bedst. Som leder kan du være med til at bestemme, hvad og hvilke produkter det er muligt at købe på kortet.

Hvilket kundekort skal jeg vælge?

Nu har du formentlig fået en idé om, hvad nogle af udbyderne på det danske marked tilbyder. Der findes også andre udbydere. Du kan eksempelvis også bestille et UnoX-benzinkort, et Ingo-benzinkort eller et benzinkort hos Circle K. Måske du kører forbi disse stationer hver dag, hvorfor et kundekort hertil er at foretrække.

Men hvilket benzinkort er bedst? Det er vanskeligt at svare på. Enhver kunde har forskellige præferencer. Derfor er svaret, at du som kunde må sætte dig ind, hvilke fordele der er mest gavnlige for dig. Og naturligvis hvilke tankstationer der ligger i dit område. Derudover bør du overveje, hvilken type af kort der passer til dig. Når du først har valgt, bliver du med garanti glad for de fordele, et kundekort giver.

Det er vigtigt, du gør dig overvejelser om, hvilken type der passer til dit behov. Hvis du vælger et kort med kredit, skal du sikre dig, at du altid har mulighed for at betale sidst på måneden. Ellers kan det ende med større gebyrer. Omvendt kan du med fordel vælge et kort med kredit, hvis du i løbet af måneden har et stramt budget. Bestil dit benzinkort i dag, og oplev de mange fordele, der følger med.