Bedste kreditkort – Find De Bedste Kreditkort 2020 Her

Er du på udkig efter det billigste og bedste kreditkort? Så kan du på siden læse vores guide til de bedste kreditktkort i 2020. Ansøg allerede i dag.

Bedste kreditkort – Find De Bedste Kreditkort 2020 Her

Supreme Card World

Supreme Card World

Kortudbyder
75.000 kr.
Max. Kreditramme
8.40%
Rente
Min. 18 år
Alder
Repræsentativt eksempel for delbetaling 12 måneder
Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 1.584 kr. Løbetid 12 måneder. Debitorrente 4,91%. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. Årsgebyr 295 kr. ÅOP 10,18% Samlet kreditomkostninger 1.562 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 16.562 kr.
Priseksemplerne ovenfor er repræsentative og kun til at illustrere eksempler.
Supreme Card Gold

Supreme Card Gold

Kortudbyder
75.000 kr.
Max. Kreditramme

Rente
Min. 18 år
Alder
Kreditbeløb 15.000 kr. Månedlig ydelse 2.736 kr. Løbetid 6 måneder. Debitorrente 0%. Oprettelsesgebyr 197 kr. Administrationsgebyr 39 kr. pr. måned. ÅOP 7,54%. Samlet kreditomkostninger 626 kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 15.626 kr.
Priseksemplet ovenfor er repræsentativt og kun til at illustrere eksempel.

Bedste kreditkort – Hvad kan man med et kreditkort?

Der er et hav af forskellige kreditkort at vælge imellem. Det kan derfor være svært at finde ud af hvilket/hvilke kort man skal gå efter. Vi vil derfor i nedenstående tekst guide dig igennem de bedste kreditkort, så det måske bliver nemmere for dig at vælge et kreditkort. Vidste du, at du med et kreditkort kan låne penge omkostningsfrit i en periode. De fleste kreditkort udbydere tilbyder dig en afdragsfrihed i op til 45 dage. Den kredit du får på dit kort, er et beløb du individuelt aftaler med kreditkort udbyderen.

Find de bedste kreditkort her, og se dine muligheder for rabatter, cash back og bonusser!

Et kreditkort giver dig mulighed for at trække i minus, hvis du skulle have behov for det. Vi anbefaler selvfølgelig ikke at man trækker over. Men det kan i nogle situationer blive en nødvendighed. Det kan være der pludseligt er opstået en uforudset tandlægeregning, at vaskemaskinen er stået af, eller at du er blevet inviteret på en spontan weekendtur til London med vennerne. Det er de færreste som har en ’buffer’ på uforudsete udgifter. Derfor tilbyder vi de bedste kreditkort, som kan hjælpe til med finansieringen hvis det skulle blive nødvendigt.

Kreditkort online og i fysisk bank

Det er tilmed som oftest bedre at trække over end at optage et lån. Hvis du ydermere bruger dit kreditkort fornuftigt, kan du opnå rabatter og fordele med kortet. Et kreditkort udstedes som oftest af din bank. Men vidste du at der faktisk er mange kreditkort som du kan få online? Hvis du vælger et af vores bedste kreditkort online, kan du få helt op til 500.000 kroner i kredit. Et så højt beløb kræver en del mere at ’låne’ fra din egen private bank.

Hvis du har brug for at bruge hele kreditten på dit kort, kan du selv bestemme om du vil det. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan trække yderligere over på dit kort, før hele kreditten er betalt tilbage. Du betaler en kassekredit tilbage helt på samme måde som hvis du optager et lån. Der vil derfor komme en fast månedlig ydelse som skal afdrages på. Hvis ikke du har trukket et alt for stort beløb over, kan du betale pengene tilbage idet din løn går ind og udligner. Der vil her bare forkomme renter på den tid som der har været minus på kontoen. Det er forskelligt fra kortudbyder til kortudbyder hvor lang en løbetid du har.

Bedste kreditkort i Danmark

Der er et hav af kreditkort at vælge imellem, og folk har selvfølgelig deres præferencer. Det er derfor svært for os at sige hvilke kreditkort som er det/de bedste. Dog har vi undersøgt markedet, og fundet frem til de mest populære kreditkort blandt danskerne. Du kan tilmed få kreditkort med bonusser, rabatter og cashback.

Specielt mange af de kreditkort som du finder online, tilbyder bonusser, rabatter samt cashback. Først og fremmest bliver du tilbudt goder for at bruge deres kreditkort. Du får altså noget til gengæld for at bruge kortet. Når du får cashback, betyder det som navnet indikerer, at du får tilbagebetalt en vis procentdel af den sum, som du handler for, i penge.

Vi vil nedenfor nævne en liste over de bedste kreditkort.

Oversigt over de bedste kreditkort i Danmark

Mastercard. Det mest populære kreditkort i Danmark og verden over er Mastercard. Deres kort bliver altså tilbudt i mere end 210 lande verden over. Det gør tilmed også, at et mastercard er nemt at betale med i store dele af verdenen.

Du kan vælge mellem forskellige kort hos mastercard. Først og fremmest kan du vælge mellem et kreditkort, et debetkort, et forudbetalt kort eller et firmakort. Ønsker du et kreditkort, kan du vælge mellem et Mastercard Standard, et Mastercard Guld, et Mastercard Platinum eller et World Signia Mastercard.

VISA. VISA er sammen med Mastercard et af de mest brugte of udbredte kreditkort i Danmark. Det er tilmed kendt og brugt vereden over i omtrent 200 lande, hvilket også gør det nemt at bruge når man er ude og rejse.

Du kan hos VISA også vælge imellem forskellige kort. Der er Visa Debit, Visa/Dankort, Visa Kredit, Visa Business og Visa Prepaid.

Bank Norwegian. Bank Norwegian er de seneste år begyndt at tilbyde kreditkort både fysisk men også online. Det er blevet et super populært kort, da man blandt andet kan få 6 ugers rentefri kredit. Dette gør mange brug af.

Du har nok hørt navnet Norwegian før. Bank Norwegian hører nemlig til flyselskabet Norwegian Air Shuttle. Når du bruger kreditkortet fra Bank Norwegian sparer du Cashpoints op hver gang du bruger kortet. Af det beløb du køber for, får du en procentdel af i Cashpoints. Disse points som du sparer op, kan du bruge til at delbetale din næste rejse med Norwegian. Jo flere point du har, jo mere af billetten, hvis ikke den hele, kan du betale med dine Cashpoints.

Nedenfor kan du se den helt konkrete procentdel:

  1. 11% af købesummen når du bruger kortet til shopping eller andet
  2. 5% af købesummen i Cashpoints når du køber LowFare-billetter
  3. 20% af købesummen i Cashpoints når du køber Flex-billetter

Fordele og ulemper ved et af vores bedste kreditkort?

Der er som ved alt, både fordele og ulemper ved selv et af de bedste kreditkort. Først og fremmest får du som nævnt tidligere en masse rabatter, cashback og diverse rabatter ved at have et kreditkort. Nogle kreditkort er tilmed tilknyttet rejseforsikring, hvilket betyer at du med kortet får rejseforsikring tillagt. Et kreditkort er generelt bedre end et Dankort, da det kan bruges flere steder verden over.

Derudover har du som regel op til 40 dages kredit med et kreditkort. Dog kan det for nogle være svært at have et kreditkort, hvis man ikke kan holde styr på sine penge. Det er jo nemt at bare køre kortet igennem maskinen eller købe over nettet. Hvis der bliver trukket over og pengene ikke bliver betalt tilbage, kan det have store konsekvenser. Hvis man har tendens til at bruge flere penge end man har, burde man derfor veloverveje om et kreditkort er den rette løsning.

Derudover er det mere trygt at betale med et kreditkort frem for et almindeligt kort over nettet. Hvis du køber en vare på nettet med dit kreditkort, men af en eller anden årsag ikke modtager varen, kan du klage direkte til udbyderen af dit kreditkort. I de fleste tilfælde vil du få pengene refunderet. Køber du tilmed flybilletter af et flyselskab som akkurat lige når at gå konkurs inden din rejse, kan du ligeledes få pengene tilbage af din kreditkort udbyder. Vi anbefaler derfor at du bruger dit kreditkort til at købe varer over nettet og generelt, da det er mere sikkert.

Kreditkort trods RKI

Stort set alle ved, at det kan være yderst vanskeligt at låne penge, eller få et kreditkort hvis man er havnet i RKI. Der findes forskellige registrer som man kan havne i, hvis ikke man betaler sin gæld tilbage til tiden. Når man først er havnet i RKI er det svært at komme ud af den igen. Det er i bund og grund Danmarks dårligste betalere som havner her. Inden du kan få lov til at optage et lån, tjekker låneudbyderen altså din finansielle situation, og om du er registreret i en af disse registrer.

Hvis du er havnet i en af disse, er dine muligheder for at låne penge og få et kreditkort meget begrænset. Udbyderne er sjældendt villige til at låne penge og udstede kreditkort, når der forekommer større chance for, at de ikke får deres penge igen. Dog bliver lånemarkedet og markedet for kreditkort større og større for hvert år, hvilket betydet at der dog findes enkelte låneudbydere som er villige til at låne dig penge, til trods for at du står i RKI. Det kræver måske lidt mere research at finde frem til dem, men det er muligt.

Bedste kreditkort

Udbydere af kreditkort trods RKI

Det er som sagt ikke en særlig stor del af kortudstedere som er specielt trygge ved at udstede kreditkort til folk som står i RKI. Dog kan du som sagt finde nogle stykker som er villige. Du kan hos disse låneudbydere ofte få typisk op til 25.000 kr. i kredit med 45 dages rentefri periode. Hvis man dog optager et lån eller får et kreditkort mens man står i RKI, kommer man også til at betale flere renter af, hvis ikke man betaler pengene tilbage rettidigt. Der gælder som sagt et andet regelsæt når man er registreret i RKI. Der kan derfor tilmed også forekomme gebyrer til kreditkortet m.v.

Hvem kan ansøge om et af de bedste kreditkort?

Der er ikke vanvittigt mange krav, når det kommer til hvem der kan ansøge om et af de bedste kreditkort. I bund og grund kan alle som er fyldt 18 år få tildelt et kreditkort. Dog er det ikke sikkert at du kan få et kreditkort, bare fordi du er fyldt 18 år eller er ældre. Hvis du er registreret i enten RKI, Debitor registret eller en af de andre registrer for dårlige betalere, er det som tidligere nævnt stort set umuligt at få et kreditkort.

Når du har et kreditkort, kan du trække over. Når du er havnet i f.eks. RKI er du stemplet som dårlig betaler. Kreditkort udbyderne ser ikke nogen fordel i at låne penge til folk som ikke kan betale pengene tilbage. Det vil derfor være rigtigt svært at få kredit hvis du er havnet i den situation. Du vil altså derfor som oftest kun få lov til at få udstedt et debetkort, så de kun kan bruge de penge som står på din konto, og ikke en krone mere.

Hvilke overvejelser skal du gøre dig inden du ansøger om et kreditkort?

Det er vigtigt at man forstår at man skal være opmærksom på nogle ting, inden man får et af de bedste kreditkort. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at kortudstederen højst sandsynligt vil foretage en kreditvurdering af din økonomi. Hvis du har en sund økonomi, ikke går i minus hver måned, men kan betale dine månedlige udgifter, vil du højst sandsynligt blive godkendt til et kreditkort. Vi anbefaler også at du gør op med dig selv hvad du gerne vil bruge kreditkortet til. Er det for at få billigere flybilletter? Er det for at få cashback eller rejseforsikring?

Inden du beslutter dig for et kreditkort anbefaler vi at du undersøger kortudstederens præmisser, så du kan sammenligne flere med hinanden. På den måde kan du vælge det bedste kreditkort.